Roeitocht op de Tjonger bij RV Skylla uit Wolvega (22-4-2017)

 

Met veertien roeiers van Epsilon hebben we op zaterdag 22 april op de Schipsloot en de Tjonger geroeid. We waren te gast bij de nog jonge roeivereniging Skylla in Wolvega. Zie hier voor een verslag en een foto-impressie.

De Epsilon acht (de Ee) naar RV de Dragt (14-5-2017)

 

Zondag 14 mei j.l. is de Epsilon acht (de Ee) naar Drachten gevaren. Hij is in bruikleen gegeven aan RV de Dragt maar ook Epsilon kan er in blijven roeien op het mooie vaarwater in de buurt van Drachten. Zie hier voor een verslag en een foto-impressie.

 

ERM 2017 voor Epsilon een succes! (26/27-5-2017)

 

Twaalf roeibikkels van Epsilon gesteund door enthousiaste walploegen roeiden de zware Elfstedenroeimarathon. De tocht was dit jaar extra zwaar door het hete weer met temperaturen van soms 30o C. Maar met een roeitijd van 23 uur en 24 minuten was Epsilon nog ruim op tijd binnen. Zie hier voor een foto-impressie.

RV Nautilus uit Rotterdam op bezoek met 10 wherries (3-6-2017)

 

Een veertigtal roeiers van Nautilus in tien wherries kozen Epsilon als startpunt voor hun 3-daagse tocht door Friesland eindigend bij RV de Dragt in Drachten. Om ca. tien uur werden ze uitgezwaaid.

Open Dag op 9 september j.l.

 

Op zaterdag 9 september a.s. was er weer Open Dag met een flinke belangstelling. In ieder geval beginnen zes nieuwe aspirant-leden de komende weken met de roei-instructie.

Epsilon bestaat 25 jaar!

 

Dit jaar bestaat Epsilon 25 jaar. Dat is op 9 juni j.l. gevierd met een lustrumborrel voor leden, oud leden en genodigden. Op 2 september a.s. is er een hele dag met allerlei activiteiten speciaal voor Epsilon leden.

 

naar top pagina

 

naar top pagina

zoek

adres botenhuis roeivereniging Epsilon  |  Eeskwerd 2  Leeuwarden  |  info@epsilonroeien.nl               copyright©roeivereniging Epsilon  |  website gemaakt door Bram van der Burg