naar top pagina

 

naar top pagina

zoek

Open dag 7 maart 2015

 

Zaterdag 7 maart j.l. was weer de open dag. Een aantal belangstellenden roeiden mee in een C2 of een C4 om het roeigevoel te ervaren.

Toertocht naar de Weerribben (5-8-2015)

 

Op 5 augustus 2015 waren we te gast bij RV 't Diep in Steenwijk. Van daaruit roeiden een negental Epsilon leden door het prachtige natuurgebied de Weerribben.

Toertocht naar Earnewâld (11-7-2015)

 

De tocht stond eerst gepland op 4 juli maar toen was het snikheet met temperaturen van boven de 30 graden. Een week daarna roeiden en fietsten een tiental Epsilonners naar de woonark van één van de leden in de Alde Feanen. Ook familieleden werden met sloepje en roeiboot naar de woonark gevaren; een prachtige familiedag.

NL Doet 21 maart 2015

 

Op 21 maart werd er volop geklust door de leden van Epsilon geholpen door vrijwilligers. Loods, vlot en vloot werden onderhanden genomen.

Sûkerbôletocht 2015

 

Op 29 augustus waren de ca. 50 deelnemers aan deze tocht te gast bij Epsilon.

Blikvaart en Bouwepet gedoopt 3 oktober 2015

 

Op zaterdag 3 oktober zijn de nieuwe gladde vier en de van Willem III overgenomen skiff gedoopt. De boten zijn gedoopt als Blikvaart en resp. Bouwepet. De boten zijn ook meteen in de vaart genomen. Een pachtige happening met veel belangstelling.

Klusmiddag 26 september 2015

 

Zaterdag 26 september is er weer flink geklust bij Epsilon. We hebben heel veel werk verzet. Iedereen kon z’n talent goed kwijt in de diverse klussen. Met heerlijke zelfgebakken koek van Titia in de zon hebben we van een welverdiende theepauze genoten. Na al het gedane werk was er een goed verzorgde borrel ter afsluiting van deze geslaagde middag. Kom vooral het resultaat bewonderen!

 

 

 

adres botenhuis roeivereniging Epsilon  |  Eeskwerd 2  Leeuwarden  |  info@epsilonroeien.nl               copyright©roeivereniging Epsilon  |  website gemaakt door Bram van der Burg